reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
27.1.2020, Jan Vítek, aktualita
Zatím spíše jen pro zajímavost si uvedeme zprávu, respektive v této době ještě drb o tom, že Intel chce ulevit vlastním 14nm linkám tím, že některé méně důležité produkty bude vyrábět jinde. Mluví se přitom přímo o GlobalFoundries. 
RadecekH (810) | 27.1.202019:11
Nejdříve jste psal o výrobě u TSMC:
https:­/­/www.svethardware.cz­/intel­-presune­-cast­-14nm­-vyroby­-do­-tsmc­/47505
Když to nevyšlo, zkusil jste to se Samsungem:
https:­/­/www.svethardware.cz­/samsung­-ma­-uz­-vyrabet­-procesory­-pro­-nestihajici­-intel­/50753
A teď je na pořadu dne GF.
Chápu, že u všeho píšete, že je to spekulace, ale asi by to chtělo se zamyslet nad tím, jestli se snažíte být seriózním redaktorem odborného serveru, nebo bulvárním pisálkem, který píše jen a pouze kvůli senzaci.
Nemám nic proti psaní nějakých spekulací. Jen by to chtělo ty spekulace trochu třídit tak, abyste měl alespoň nějakou úspěšnost.
Odpovědět0  8
honza1616 (3625) | 28.1.20201:10
na SHW se články napíšou ale jen přebírají ze zahraničních webů, to by jsi mohl vědět uz dost dlouho
Tzn. co se objevi na zahranicnim webu, tak nam to zdejsi autor přeložilí naservíruje nam to v češtině na stříbrném podnose
Predpokladam že zadny ze zdejsich redaktoru nema takove moznosti ze by dokazal zatahat za nitky treba zrovna v tom Intelu u nejakeho sveho zdroje a zjisti podrobnosti o vývoji HW, nebo vycucat od nekoho z Nvidie informace o chystane generaci Ampere, nebo treba zjistit přesné specifikace chystanych TOP telefonu od Samsungu S20
To stejne by se dalo rict o testovani HW, přemýšlím jestli vůbec nekdy jsem zde viděl recenzi a testovani nejakeho HW ktery redakce dostala.
Co z toho plyne? Ze redaktori nam pouze předávají informace ze zahranicnich webu, tak si nestěžuj, nebo si bez stěžovat na web odkud toto přišlo, pod článkem mas vzdy odkaz na zdroj
Odpovědět5  0
RadecekH (810) | 28.1.20206:19
Zopakuju vám poslední souvětí svého příspěvku:
"Nemám nic proti psaní nějakých spekulací. Jen by to chtělo ty spekulace trochu třídit tak, abyste měl alespoň nějakou úspěšnost.­"
Jinými slovy, přeložit každou blbost, co najdu na internetu, není asi úplně to pravé. Přijde mi, že tady se vychází z toho, že když se napíše 10 blbostí, jednou to určitě vyjde a bude to pravda.
Odpovědět0  5
Pavel Matějka (1578) | 28.1.202014:58
Já zase slyšel, že pro Intel budou některé vícejádrové Xeony dělat v HiSense v Číně, už tam teď mají lepší technologie, než u Intelu... :­-)
Odpovědět2  1
hor411 (153) | 27.1.202015:44
... i kdyby, tak bych to spíš viděl na chipsety, LANky a podobné ­"kraviny­", max. Atomy ­(a ­"Atomové­" Pentia Silver a Celerony­).
Odpovědět4  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.