reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

PC Gaming Show se vrací na E3 sponzorovaná firmou Epic Games

16.5.2019, Jan Vítek, aktualita
PC Gaming Show se vrací na E3 sponzorovaná firmou Epic Games
E3 2019 se blíží a za necelé čtyři týdny se budeme moci podívat na řadu herních novinek nebo i hardwarových novinek. Nyní se dozvídáme, že se na E3 vrací také PC Gaming Show magazínu PC Gamer, kterou sponzoruje Epic.
Společnost Epic Games má velice slušné zisky především díky Fortnite, které využívá jednak v různých eSports soutěžích, pro nákup exkluzivit do svého obchodu s hrami a nyní bude díky tomu umožněn i návrat PC Gaming Show na E3 2019. Můžeme se tak spolehnout na to, že Epic v ní bude chtít mít své zastoupení. Vedení firmy jistě dobře ví, že v posledních měsících dokázalo svými exkluzivními nabídkami her v Epic Games Store nakrknout mnoho lidí, a tak možná bude PC Gaming Show využita i pro to, aby Epic mohl veřejnost sám oslovit a pokusil se vylepšit si image. 
 
 
Herní show PC Gameru bude moderovat streamer Sean "Day[9]" Plott a komentátor eSports soutěží Frankie Ward. Očekávat můžeme rozhovory s vývojáři, nová dema a trailery chystaných her a rovněž Epic představí své hry a dle dostupných informací i další exkluzivity pro svůj obchod. Řada zákazníků by si však spíše přála, aby Epic s exkluzivitami skončil, takže z tohoto pohledu to na vylepšení obrazu firmy zrovna nevypadá. 
 
Mezi dosud ohlášené vývojáře, kteří se show zúčastní, patří Annapurna Interactive, Chucklefish, Digital Extremes, Digital Uppercut, E-WIN, Fatshark, Fellow Traveller, Frontier Developments, Funcom, Modus Games, Paradox Interactive, Perfect World Entertainment, Raw Fury, Rebellion, Re-Logic a Tripwire Interactive, přičemž další asi ještě přibudou. 
 
PC Gaming Show ostartuje v sedm večer našeho času dnes 10. června, a to v Mayan Theater v Los Angeles. Stream bude vysílán přinejmenším na Twitchi a tamním kanálu PC Gameru
 
 


reklama