reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Watch Dogs Legion: budeme hrát za kohokoliv?

5.6.2019, Jan Vítek, aktualita
Watch Dogs Legion: budeme hrát za kohokoliv?
Už tak dost nabitý program herní show E3 bude obohacen ještě o prezentaci dalšího titulu z řady Watch Dogs, který dostal označení Legion. A jak je jasné z ikonky, odehrávat se bude v Londýně, protože kde jinde najdeme tolik kamer?
Watch Dogs Legion se tak představí na E3 naplánované na 11. až 14. červen. My se dočkáme především podrobnějšího představení karet AMD Navi, dále toho, co NVIDIA připravuje pod heslem SUPER a pak ještě celé řady herních novinek. V případě Ubisoftu to budou tituly či novinky pro hry jako Steep, For Honor, Trials, Assassin's Creed Odyssey, Ghost Recon Breakpoint, The Division 2 a nyní se nám tedy i potvrdilo, že mezi čtyři nové AAA tituly patří také nový díl Watch Dogs Legion. 
 
 
Ubisoft celkově slibuje větší show než obvykle, která se bude týkat mnoha her a vedle nich tu bude i soubojové kolečko v Rainbow Six Siege s celebritami. Ale co noví Watch Dogs? 
 
O těch se zatím v podstatě nic neví a není jasné ani to, jak velký prostor tato hra dostane, takže ani není možné odhadnout, v jakém stádiu vývoje se nachází. Ubisoft pouze veřejnil heslo God Save the NPCs v narážce na anglickou hymnu a zdánlivě i téma her pro jednoho hráče, ale tak tomu úplně není. K tomu byl zveřejněn také krátký 10sekundový klip, ale ten nestojí ani za řeč. 
 
Naštěstí tu jsou ale i jiné zdroje, jako záznam, který se objevil na stránkách Amazonu UK. Ten neobsahoval žádné obrázky či screenshoty, ale neméně zajímavý základní popis hry a jejího zasazení. Budeme se pohybovat v dystopickém světě blízké budoucnosti, v němž už Velká Británie vystoupila z Evropské unie a začaly ji měnit nové technologie s novým směrem politiky. 
 
 
A co ono heslo God Save the NPCs? Mohli bychom si myslet, že jde prostě jen o snahu Ubisoftu poukázat na to, že nezapomíná na hry pro jednoho hráče, které jsou plné právě NPC postav. Nicméně dle Kotaku půjde o něco jiného, a sice o možnost hrát za kohokoliv, koho v otevřeném herním světě potkáme. Každý bude mít vlastní plnou sadu animací a namluvených replik, což by pak vysvětlovalo i slovo Legion v názvu. 


reklama