pro Nihilathora - koukni do pošty, máš tam PM : ).Asi budu desátýho taky objednávat NECa.
pro Nihilathora - koukni do pošty, máš tam PM : ).Asi budu desátýho taky objednávat NECa.
Jeden typek na hardforu psal, ze fw 052 ma oproti 044 snizenej input lag o jeden frame; doufam, ze ne na ukor kvality obrazu.
Ahoj, měl jsem GIG 034 a zeleno-růžovej přechod. Teď mám GIG052 a super. Teď už můžju říci, že za ty peníze nic lepšího neseženete. Jen to chce mít kliku a kdyžtak si ho nechat zdarma od HP vyměnit - UPC přijede k Vám domů. Pic.
GIG045 a bez problému, bílá je všude bílá, žádnej přechod, měl jsem kliku zdá se, žádnej deadpixel, už víc než měsíc je v provozu pár hodin denně a ještě se žádná závada neprojevila. Supr monitor.
to vsechno mozna ok, ale cervena je porad prepalena ne? porad je to wide-gammut
me prekvapuje, ze se muze lisit i parametr jako je gradient, reps. plynuly prechod. homogenita a dasli veci jsou jasne, to je dane kusem. gradienty jsem myslel, ze jsou zavisle na panelu a elektronice, ze vsechny kusy daneho typu bud bud mit pruhy nebo to zvladat. na prad.de je ukazka gradientu a je v poho.
na gradientech mi docela zalezelo.
chci se zeptat jak je to s minimalnim jasem? v nic pri vyplem svetle, jestli to pri min. snizeni nepali oci.
diky
Ahoj, nevíte někdo, jak tento monitor "donutit" pracovat v poměru 4:3. Ideální by byly černé pruhy na stranách... Díky.
V nastavení zobrazení (přímo systému windows) - kdy jsem dal 1600x1200, objevily se dva černé pruhy po stranách
Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 11-04-2009 v 22:08
a máš nainstalované drivery monitoru? Nebo tam máš klasicky PnP? Mě se to roztahuje:-( Díky.
Z CD od monitoru, včetně všech těch aplikací(Pivot Pro a HP monitor cosi).
Viz. příloha: takhle to změním a na monitoru to udělá 2 černé pruhy po stranách.
Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 13-04-2009 v 21:52
Zdarec. Tak jsem opet zde, po nejake dobe rezignace jsem opet zavolal do HP a po nabidce vraceni penez jsem si nechal jeste jednou poslat jinej kus. Druhej den tu byl a udelal jsem dobre.
Jiz patej kus a konecne je OK! :-) Je to Januar 2009, stejne jak ten predchozi.
Zadnej barevnej prechod, kterej by me rozciloval, mozna na pravy strane o chlup slabsi podsvetleni, ale to neni nic, co by me vadilo.
Vrci jen trochu, stejne jak ten predchozi, kterej zacal vrcet po te, co jsem vymenil PC za tichej model (do ty doby nebyl slyset) :-D
FW GIG 068
rozhodol som sa nakoniec kupit LP 2475w , vsetko vpohode, podsvietenie, bez vrcania atd.. ale.. hned pri zapnuti som si vsimol, ze priamo v strede obrazovky ma asi cca 12 !!! chybnych subpixelov (4-5 pixelov vedla seba), vyzera to ako keby tam bol vlas, lebo nesvieti iba polovica subpixelu, skusal som to vycistit ale nepomaha,, ten bordel je zjavne vo vnutri v obrazovke,, pri vypnutom monitore nevidno vobec nic.. ako s tym dalej postupovat? obratit sa priamo na HP ci dodavatela?
Naposledy upraveno uživatelem j.mpershing: 11-09-2009 v 13:33 Důvod: doplnenie obrazku
Reklamuj u prodejce...