reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce nejen ze světa PDA

12.8.2004, Petr Hájek, článek
Krátce nejen ze světa PDA
LG připravuje chytré telefony vybavené čtečkou otisků prstů - Firma One Stop chystá další OLED displej - První virus pro Series 60?

LG připravuje chytré telefony vybavené čtečkou otisků prstů

LG biometrics phones
Prvním smartphonem, který podobnou funkci podporoval, byl Pantech GI100, nyní se rovnou se dvěma modely pochlubila firma LG. Vlastnosti snímače se dají očekávat identické jako u všech předchozích pokusů, takže to s jeho bezpečností možná nebude až tak slavné...

Firma One Stop chystá další OLED displej

Super Thin OLED Display Future Tech Gadget Gift geek cool gadget Product Technology Future Cool smallest, Buy Gift Sale Electronics device camera player new gadget future gadget Future Technology News technology ReviewDalší OLED displej pro mobilní zařízení, tentokrát s úhlopříčkou 38 mm, chystá firma One Stop. Její model nabízí nový SSD1338 driver, díky kterému displej podporuje až 18bitovou barevnou hloubku a zobrazí tedy 262 144 barev, to vše při 1,65 mm tloušťky. Obdobné CSTN a TFT displeje mu dle jeho výrobce nemohou konkurovat ani tenkostí, ani svými vizuálními parametry.

První virus pro Series 60?

Tak trochu. Pár dní po oznámení informujícím o prvním viru pro Pocket PC se objevuje zpráva i o prvním viru údajně napsaném pro platformu Series 60. Situace se má ale ve skutečnosti tak, že virus o kterém je dnes řeč, je v podstatě speciální druh ochrany proti kopírování hry Mosquitos, ochrana v případě aktivace odesílá SMS na vybraná čísla a informuje tak autora o tom, že jeho hru spouští někdo nelegálně.



reklama