Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 46 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 680

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    12

    jak vam to jede "rychle"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    USB


    Jak dlouho vám trvá, něž po zadání adresy úložiště vyskočí přihlašovací tabulka. Mě někdy i 5 minut, přičemž někdy se neděje nic.

    Je to normální?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    Citace Původně odesláno od rapman Zobrazit příspěvek
    jak vam to jede "rychle"?
    Ext3 7MB/s R/W po 100 Mb/s; o trochu vice po 1 Gb/s. Pouzivam ale sifrovani, predtim jsem se dostal i vyse- viz. starsi prispevky

    Citace Původně odesláno od DaveBury Zobrazit příspěvek
    Jak dlouho vám trvá, něž po zadání adresy úložiště vyskočí přihlašovací tabulka. Mě někdy i 5 minut, přičemž někdy se neděje nic.
    Po kabelu, nebo wifi? DD, nebo oficialni FW? Me se pripoji ihned po roztoceni ploten disku. Pres net to pak trva do 20 vterin (25/1,5 Mb/s). Pokud to trva tak dlouho, je nekde problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Je to s oficiálním FW přes kabel a na flash disk.

    Prvni prihlaseni trvá dlouho(3-5min), potom uz je to svizne.
    Pokud ale chci vstoupit na uloziste treba po 10 minutach, zase to 30-60sec trva.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    No ja nevim, mel jsem oficial jenom 3 dny
    1. Zkus jine zarizeni do USB
    2. Flashni tam nejnovejsi FW ze stranek vyrobce
    3. Zkus se prihlasit z jineho pocitace
    4. Reboot routeru?
    5. Popr. zkusit jiny souborovy system? (FAT/NTFS)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Mno nevim, ale webove rozhrani mi odpovida okamzite a bylo to tak i pred upgradem na 64 MB RAM.

    Krom toho mam jeste pustenej web pres uhttpd, jenom html s webkamerou, taky se nacita okamzite, swat od samby taktez.

    Jinak u me vyhral Ext4.

    Akorat kdyby nekdo tusil jak provest fsck jeste pred namountovanim, to je achilovka ktera me stve.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Nevim co myslis webovym rozhranim.
    Jesti "Sharing Service" ve webovem rozhrani nastaveni routeru, tak tam se nacte zarizeni ihned.
    Pristup na samotne zarizeni s oficialnim FW nejde, tam uz je pristup normalne pres sitovou jednotku a to je plouzive.

    Kazdopadne zkusim nahodit FW ze stranek tp-linku.

    Jeste sem obcas zaznamenal, ze po pripojeni, ping na router nedostupny > internet nejde ani do nastaveni routeru se nedostanu.. A to i presto ze dhcp server priradi spravnou IP (podle MAC), mask, gw, dns.
    Zakazani/povoleni sitoveho adapteru pomuze.

    Doufam ze nemam vadny kousek. O dd-wrt jsem uvazoval, ale nerad bych ho tak dodelal, ze bych ho uz ani nevyreklamova
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    PPokud pomuze zakazani a povoleni adapteru v PC, tak bych podeziral firewall atp.

    Blbe jsem cet, ale i sdileni pres sambu mi reaguje okamzite, a to z W7 coz je zazrak.

    Kdyz budes flashovat original firmware nezapomen pouzit boot verzi a uriznout hlavicku. Jinak si umrtvis zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    Kdyz budes flashovat original firmware nezapomen pouzit boot verzi a uriznout hlavicku. Jinak si umrtvis zarizeni.
    Ale on flashuje z originalni na originalni novejsi. Tam neco takoveho nemusi delat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Chtěl jsem flashnout original nejnovejsi dodanem v routeru originalem stazenym ze stranek tp-linku.


    Kazdopadne jsem se v tom jeste hrabal a vypada to, ze to kolidovalo s druhym dns serverem v ramci site meho isp (194.113.22.135) . Tak jsem dal druhou public od pana gúgla a je to.
    Naposledy upraveno uživatelem DaveBury: 15-02-2011 v 22:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    Prave vysla nova verze DD-WRT: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=88094
    Zkouset budu az za par dni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    Kdyz budes flashovat original firmware nezapomen pouzit boot verzi a uriznout hlavicku. Jinak si umrtvis zarizeni.
    Ahoj, tak len pre upresnenie, podla tohoto linku a aj navodu tu nieje pri novych firmwaroch (bez textu "_boot" v nazve) potrebne ustrihavat hlavicku. Naopak, ak to urobite, umrtvite si router. Takze napr. pri aktualnom firmwari TL-WR1043ND_V1_100820 je mozne flashovat tento firmware priamo z open-wrt spat na factory bez akejkolvek zmeny v subore prikazom:

    > mtd -e firmware write wr1043nv1_en_3_12_2_up(100820).bin -r
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    Zdravim. Nevim, jestli na to vytvaret samotne vlakno. Tak to hodim sem.
    Mam tento router s DD a chtel bych udelat jednu vec: poskytovatl internetu mi poskytuje i 3 verejne IP adresy. Ja ale diky tomu, ze jsem za NAT vyuzivam jenom jednu a 2 tak jdou vnivec. Mam par napadu, co s nima.

    Z UPC modemu jde kabel do WAN TP-Linku, ktery si vezme 1 verejnou IP. Sly by ty dalsi dve prevest pres WAN do nejakeho LAN portu, nebo treba do dalsi WLAN? Mel bych treba dalsi dve bezdratove site, kazda pro jedno zarizeni, kteremu by pridelila prave tu verejnou IP z tech dvou volnych a nevyuzitych.

    Verim, ze to lze, jenom nejak nevim co a jak nastavit. Diky za jakekoliv nakopnuti spravnym smerem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    U UPC je ten problem, ze IP adresy jsou pridelovany z DHCP a az jejim pridelenim se otevre komunikace pres ni.

    Takze je potreba 3 fyzicke nebo virtualni porty s pustenym dhcp klientem, jde udelat transparentni tunel mezi porty a "preposlat" adresu na zarizeni za routerem kde bude pusten dhcp klient.

    Urcite bych se nepokousel o vic NAT na vic wifi atp. Zralo by to velke mnozstvi vykonu a propustnosti wifi. Uz tak ma urcite co delat s NATovanim tech 50 Mbit kdyz neco stahujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    virtualni porty s pustenym dhcp klientem, jde udelat transparentni tunel mezi porty a "preposlat" adresu na zarizeni za routerem kde bude pusten dhcp klient.
    Ano, neco takoveho. Nasel jsem neco jmenem VLAN. Zaroven i par stranek venujicich se podobnemu problemu: 1 2 3
    Akorat tam maji statickou adresu, ja potrebuju dynamickou. Na wifi nemam moc velky provoz a ani by nebyla vyzadovana velka rychlost. Rychlosti takoveho reseni bych se zabyval, az kdyz to bude fungovat. Mimojine ted se router i pri plnem stahovani "flaka" pod 50%. Jeste to kdyztak zkusim nahodit na DD forum.
    Diky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 46 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FTP server na TP-link TL-WR1043ND
    Od d2r2 v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2012, 20:46
  2. Router TP Link WR1043ND
    Od jps7410 v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 19:44
  3. Acer Aspire 5810TG - par otázek na majitele
    Od Handy2 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 12:46
  4. DDR2: Majitelé ASUS MAXIMUS/P5E - fungující DDR II
    Od Decibel-es v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 00:34