Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 16 z 46 PrvníPrvní ... 6141516171826 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 226 až 240 z 680

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #226
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11

    Priepustnosť wifi je myslím v poriadku, problém ale naďalej zostal s priepustnosťou USB, ktorá pri zápise nepresiahne 3,2MB/s a pri čítaní okolo 6-7MB/s...možno to doladia v ďalšom FW, ale na to že je to ich vlajková loď medzi Wi-Fi routrami, by to mohli doladiť

    Ja som práve včera objavil chybu s gigabitovými portmi.....jednoducho mi gigabitová sieť nechce ísť na LAN kábloch cat.5e, dnes som nahodil cat.6 a gigabit ide v pohode. No zaujíma ma, prečo pri cat5e gigabit padá a prepína sa na 100Mbit/s....pričom medzi dvoma počítačmi cat5e funguje na 1Gb/s....skúšal to niekto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #227
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    K uživatelským účtům...

    Po HW resetu a opětovném přehrání FW jsem se dostal do fáze, že jsem vytvořil účet, smazal ho a vše se vrálito do starých kolejí.
    Nakonec jsem nahrál zálohované nastavení a najednou můžu přidávat a mazat účty kromě guest a admin Což je úplně k ničemu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #228
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Už zase nejde ani přidávat účty

    (sorry to měla být editace)
    Naposledy upraveno uživatelem DaveBury: 18-05-2011 v 18:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #229
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11

    A prečo by si mazal účty admin a guest? veď im len zmeň heslo a hotovo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #230
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Kdyby to šlo... Funfguje to řekněme v inervalech, asi podle počasí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #231
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11



    Bez problémov...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #232
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Jenom taková poznámka (ale rozhodně nechci kazit dobrou náladu z nové a úžasné funkce FTP access)- FTP jako takový NENÍ šifrovaná záležitost. Data proudí po celé dráze nešifrovaně a hesla taktéž. Z hlediska bezpečnosti jde snad o nejméně zabezpečenou variantu sdílení neveřejného obsahu. Proto na takovém přístupu nedoporučuju dávat data, která nechcete, aby někdo další viděl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #233

    pv2 pv2 je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    3

    To: nova verze firmwaru

    Pred cca 14 dny sem si koupil tento router a byl sem potesen, ze nova verze firmwaru (TL-WR1043ND_V1_110429) viz. http://www.tp-link.com/support/downl...&m=TL-WR1043ND bude umet veci, ktere me ke stesti chybely.
    Upgrade probehl bez problemu, na prvni pohled vse vypadalo OK, menu doznalo drobnych, ale uzitecnych vylepseni, ale ouha!
    Router tak nejak divne fungoval. Nebyl jsem se schopen dostal na web stranky, ale diagnostika z routeru me na tyto web servery fungovala OK, RadioSure me hralo z Internetu, ale web ne a ne. Pomohlo vytahnout na chvili napajeni z routeru a vse se rozbehlo. Bohuzel po cca 10 minutach stejna situace - nebyl sem schopen se dostat nikam na web.
    Take sem byl zvedavej, zda funguje DST, a dost me zarazilo, ze pote, co sem si vybral nasi casovou zonu a zatrhl, ze budu pouzivat DST, jsem po refreshi casu z casoveho serveru dostal cas o hodinu mensi nez aktualni ...
    Jinak jsem si vyzkousel, ze FTP server fungoval OK, ale jelikoz me po par minutach znovu odesel web (potreti), tak sem s rozhodl tuto verzi opustit, nafleshoval sem si verzi predchozi a jsem hodne zvedavej, kdy se na webu TP-linku objevi nova podstatne stabilnejsi verze.

    Dost by me zajimalo, zda jsem jedinej, kdo ma problemy se stabilitou latest-greatest verze firmwaru a jeste vice by me zajimalo, zda si TP-Link mysli, ze jeho verze je bug-free, ci zda tuto verzi uvolnil pro testovani na zakaznicich ...

    Zdravim
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #234
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Citace Původně odesláno od pv2 Zobrazit příspěvek
    Nebyl jsem se schopen dostal na web stranky, ale diagnostika z routeru me na tyto web servery fungovala OK ; ci zda tuto verzi uvolnil pro testovani na zakaznicich ...
    To vypadá na problém s DNS. Na DD jsem měl stejný problém, ale statické DNS od Google to vyřešilo. A co se týče testování zákazníkem, je to běžná praxe. Je to levnější, než to pořádně otestovat sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #235
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od pv2 Zobrazit příspěvek
    To: nova verze firmwaru

    Pred cca 14 dny sem si koupil tento router a byl sem potesen, ze nova verze firmwaru (TL-WR1043ND_V1_110429) viz. http://www.tp-link.com/support/downl...&m=TL-WR1043ND bude umet veci, ktere me ke stesti chybely.
    Upgrade probehl bez problemu, na prvni pohled vse vypadalo OK, menu doznalo drobnych, ale uzitecnych vylepseni, ale ouha!
    Router tak nejak divne fungoval. Nebyl jsem se schopen dostal na web stranky, ale diagnostika z routeru me na tyto web servery fungovala OK, RadioSure me hralo z Internetu, ale web ne a ne. Pomohlo vytahnout na chvili napajeni z routeru a vse se rozbehlo. Bohuzel po cca 10 minutach stejna situace - nebyl sem schopen se dostat nikam na web.
    Take sem byl zvedavej, zda funguje DST, a dost me zarazilo, ze pote, co sem si vybral nasi casovou zonu a zatrhl, ze budu pouzivat DST, jsem po refreshi casu z casoveho serveru dostal cas o hodinu mensi nez aktualni ...
    Jinak jsem si vyzkousel, ze FTP server fungoval OK, ale jelikoz me po par minutach znovu odesel web (potreti), tak sem s rozhodl tuto verzi opustit, nafleshoval sem si verzi predchozi a jsem hodne zvedavej, kdy se na webu TP-linku objevi nova podstatne stabilnejsi verze.

    Dost by me zajimalo, zda jsem jedinej, kdo ma problemy se stabilitou latest-greatest verze firmwaru a jeste vice by me zajimalo, zda si TP-Link mysli, ze jeho verze je bug-free, ci zda tuto verzi uvolnil pro testovani na zakaznicich ...

    Zdravim
    keby tato chyba bola v novom fw, tak by na nu uz upozornili aj dalsi uzivatelia. zatial okrem teba nikto tak nepise. a tiez nepises, ci na router si pripojeny cez kabel alebo wifi, to moze byt podstatne.
    co sa tyka toho csau, tak moze byt problem v "letnom case", ze je teraz o hodinu posunuty, u nas. ja si teraz nepamatam, ako to tam presne je a ci som to ja riesil.
    v kazdom pripade ale mozes mat chybny kus zhodou okolnosti, alebo je naozaj chyba vo fw.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #236
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11

    pv2:
    Chyba bude asi v tvojom pripojení. Novú verziu firmwaru testujem už celý týždeň a zatiaľ ide absolútne bez problémov, hlavne sa zvýšila stabilita.
    S tým testovaním máš pravdu, je to lacnejšie testovať na useroch a potom odladiť bugy, myslím si, že toto nie je konečná verzia FW pretože je to vlajková loď z ich ponuky wifi routerov.
    Čo sa týka NTP servera a času, stačí si posunúť časové pásmo z GMT+01:00 na GMT+02:00...pri prechode na zimný opäť na +01
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #237

    pv2 pv2 je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    3

    No premyslel sem i o tom, ze router ma nejakou HW chybku, ale to by se snad projevovalo i u starsi verze firmwaru. Je ale pravdou, ze nevim, zda a jak lze nezavisle diagnostikovat HW chybu routeru (mimo toho, ze router nefunguje spravne...)

    Jen tak pro informaci mam zakazane WiFi a pouzivam funkci "Enable Internet Access Control".
    Mam pripojeni pres Netbox, ktery me dava adresu DNS, v lokalni siti mam DNS nastavene na adresu routeru (ne defaultni, ale 192.168.2.1).
    Ze stare verze firmwaru sem si ulozil konfiguraci, po nahrani verze nove jsem si starou konfiguraci nahral do routeru (joo, lenost) sice to nahlasilo nejakou chybu, ale po restartu routeru se to tvarilo OK.

    Nio zkusim to jeste jednou bez nahrani konfigurace a pak bych zkusil reklamovat, protoze faktem je, ze mnou nove koupeny router byl v krabici, kde bylo videt, ze uz byla rozbalovana...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #238
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Mno, urcite to nebude HW problem, samozrejme to je problem softwaru respektive firmwaru a reseni je jednoduchy, tovarni nastaveni a nastavit rucne, konfigurace ze starsi verze neni kompatibilni.

    Jinak dalsi spolehlive reseni je v nastaveni LAN nastavit rucne i DNS a to prvni s verejnou IP od netboxu a druhou 8.8.8.8 nebo 8.8.4.4 kdyz vypadne poskytovateli, zbytecne nebude router cachovat ptakoviny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #239

    pv2 pv2 je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    3

    Tak sem dal nove verzi jeste jednu sanci s tim, ze jsem do routeru nenahraval konfiguraci z predchozi verze firmwaru a vysledek se dostavil - zda se, ze router funguje OK.
    Sice bych si predstavoval, ze pokud routeru stara konfigurace neudela dobre, ze ji proste odmitne, ale nikdo neni dokonaly.

    Jinak DST me pripada, ze nefacha tak jak ma, ale to je celkem malichernost (holt se v obdobi letniho casu prepnu do casove zony +2 ...).
    Jen tak mimochodem sem si delal testy rychlosti internetu (podle Netboxu mam mit linku 100Mbit/100Mbit) a download se k teto rychlosti blizi (prumer kolem 95Mbit/sec), ale upload se pohybuje pouze kolem 60-65 Mbit/sec (ani v jednom pripade sem se nedostal pres 70 Mbis/sec).
    Ne, ze by me to bylo malo :-), ale zajimalo by me, zda to je zpusobene siti jako takovou, anebo jde o nevyvazenost vykonu routeru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #240
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1

    Zdravim premyslim o tomto routeru.

    Otazkou je, povedlo se nekomu na nem rozjet Torrent client? To me velice laka, abych nemusel mit pusteny pocal a az ext disku si to delalo sve.

    Popr je vyrazne horsi jak muj nominovany:
    - D-Link DIR-655
    nebo
    - ASUS RT-N16

    Diky za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 16 z 46 PrvníPrvní ... 6141516171826 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FTP server na TP-link TL-WR1043ND
    Od d2r2 v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2012, 19:46
  2. Router TP Link WR1043ND
    Od jps7410 v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 18:44
  3. Acer Aspire 5810TG - par otázek na majitele
    Od Handy2 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 11:46
  4. DDR2: Majitelé ASUS MAXIMUS/P5E - fungující DDR II
    Od Decibel-es v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 23:34