Strana 39 z 46 PrvníPrvní ... 293738394041 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 571 až 585 z 680

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #571
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,153

    Hmm, mi prostě DNSCrypt nefunguje. Ani starší verze. Dělám vše dle návodu, čas na routeru mám správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #572
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    10

    Napísal som o tomto správaní na OpenDNS, kontaktoval ma niekto z adresy dnscrypt@opendns.com, zrejme programátor, tak som napísal čo viem, počkám na odpoveď, aj keď oni zrejme s implementáciou dnscryptu do routra nemajú nič spoločné, to je len fanúšikovský projekt.
    Dostal som odpoveď:
    Hello,

    By default, the proxy can process up to 250 parallel connections. Each connection requires 64 Kb RAM for the data + 1 or 2 Kb to manage the socket.
    That's up to 16 Mb RAM. If you device doesn't have that much available memory, the process will die.
    Try reducing the max number of active requests ( -max-active-requests= ).
    In addition, the current dev version (0.9.5) needs less memory that previous versions.

    Thanks,

    -Frank.
    Naposledy upraveno uživatelem mirecek1965: 30-05-2012 v 07:55
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #573
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,153

    1MB Free RAM, SWAP aktivní. Počkám na další verzi. Je pravda, že proces dnscrypt jsem v seznamu nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #574
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    Ahojte.
    FTP funguje aj z vonku pokial je verejná IP ? Ak áno, dá sa to použit v malej firme na nenarocnú prevádzku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #575
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,153

    Ano, dá se to použít jako FTP server.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #576
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    Vdaka.

    Staci to nastavit cez virtual server - forwarding portov ?

    Edit : To som asi prestrelil, zadava sa len vonkasia IP + port 21 ? V TP -link simulátore som nasiel len moznost zriadenia len 2 učtov USER a ADMINISTRATOR.
    Naposledy upraveno uživatelem Ivan99: 05-06-2012 v 20:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #577
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,153

    Záleží kde chceš, aby ti server běžel. Port forward musí být na to zařízení, kde běží FTP server. Pokud máš originální firmware, pak ten by to měl umět si nastavit sám (pokud použiješ funkci FTP na routeru).
    EDIT: pokud je to tak omezeno, pak je to vlastnost. Pro větší možnosti nastavení je pak OpenWRT a vsftpd.
    Jinak FTP prakticky není nějak zabezpečen, takže sdílet jenom "veřejná" data!
    Naposledy upraveno uživatelem durib: 05-06-2012 v 21:05
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #578
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    Vďaka.
    V tomto pripade som myslel že FTP server bude disk v USB priamo na routry.
    Mate s tým niekto skúsenosti ? Myslím z napojením z vejejnej IP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #579
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,153

    A co takhle to vyzkoušet? http://www.tp-link.com/en/article/?id=341
    Jednodušší to snad být ani nemůže...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #580
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    Vdaka za odkaz.
    Zabudol som napísať že len zvažujem nad jeho kúpou. Na simulátore na stranke TP-link boli tieto funkcie úbohé - starý FW.
    S novým FW to vypadá celkom dobre, len niesom si istý, či sa dakú nazdielať rozne adresáre pre rozne konta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #581
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,153

    Citace Původně odesláno od Ivan99 Zobrazit příspěvek
    či sa dakú nazdielať rozne adresáre pre rozne konta.
    Co se tak dívám na obrázky, tak u Step 6 je možnost EDIT u složky. Co se nachází v ní však netuším. Pokud je tam access list, pak ano. To by mohl zjistit někdo s origo FW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #582
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    s najnovsim fw mi funguje printserver, s tlaciarnou epson cx3650. je to starsia atramentova multifunkcia, nie je ani v zozname podporovanych tato rada, je tam len cx3500 a cx3700 tusim, ale funguje. skener som neskusal.
    zatial spokojnost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #583
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RolandN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    211

    Tak mám zase jeden dotaz
    Za nějaký čas budu muset opustit optickou síť a spokojit se s Wi-Fi o nižší rychosti. Tak uvažuju nad cache serverem, lepší než použit na to PC, raději bych TP-Linka s OpenWrt, ale zase si nevím rady. Našel jsem "squid-mod-cachemgr" teoreticky by to mělo umět co potřebuji, ale netuším jak to nakonfigurovat, ideální by bylo něco pro Luci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #584
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RolandN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    211

    Tak jsem našel Polipo. Ale vizl jsem na konfiguraci. Taky se mně zřejmě nedaří nastavit vše tak aby se cache proxy ukladala na USB disk...
    máte někdo s Polipo zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #585
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    10

    Potrebujem znížiť vyžarovací výkon, keď odoberiem dve antény, nepoškodím router? Za prípadnú odpoveď ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 39 z 46 PrvníPrvní ... 293738394041 ... PosledníPoslední