Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 44 z 46 PrvníPrvní ... 344243444546 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 646 až 660 z 680

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #646
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    fewvi: tady je návod. Díky serial portu lze oživit prakticky z jakéhokoliv stavu špatně nahraného FW.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #647
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Příště z OpenWRT se vrací přímo flash z luci ten bin soubor ovšem POZOR v názvu nesmí být ....boot.... pokud tam je třeba ten soubor upravit - soubor je i se zavaděčem který třeba odříznout.

    dd if=orig_s_boot.bin of=tplink.bin skip=257 bs=512
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #648
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Jinak je novější OpenWRT "The 12.09 "Attitude Adjustment" version has been released on 25 April 2013"

    download: http://downloads.openwrt.org/attitude_adjustment/12.09/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #649
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Šobáň Zobrazit příspěvek
    Jinak je novější OpenWRT "The 12.09 "Attitude Adjustment" version has been released on 25 April 2013"

    download: http://downloads.openwrt.org/attitude_adjustment/12.09/
    Zkousel jste nekdo z dd-wrt prejit na tuto verzi, ma nejake vyhody?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #650
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Napis co ti nevyhovuje/nefunguje a muzeme ti to otestovat, jinak se drz hesla funguje-li to, nestourej se v tom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #651
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    Rozchodil jsi to nějak ? Dneska jsem to pos..l stejným způsobem

    Citace Původně odesláno od fewvi Zobrazit příspěvek
    Ahoj,
    mám problém s nahráním firmwaru přes putty. Začnu popořadě. Nahrál jsem firmware od OpenWRT http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/...orted.versions , vše proběhlo v pořádku a přes webové rozhraní jsem se dokázal připojit....chtěl jsem se vrátit k originálnímu firmwaru, tak jsem přes webové rozhraní vybral *.bin soubor a dal jsem upload. Bohužel toto se neprovedlo správně. Ledky na routeru problikávají neustále dokola ETH 1,2,3,4 a WAN port. PWR svítí neustále. Jsem ve fázi, kdy jsem si zakoupil tento převodník http://www.shop.uart.cz/kategorie/os...k-usb-na-uart/ a přes putty mi to zobrazuje toto http://www.2i.cz/8c31f2d80b a neustále se toto opakuje. Ještě poznámka, že když připojím do jakéhokoliv ETH, WAN portu kabel, v pc to hlásí, že je to odpojeno.
    Takže by mě zajímalo, zda jsem to dokonale po..... nebo je poslední možnost přes JTAG, ale to nevim, jak zapájim konektor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #652
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    durib:
    V tom oživení přes rs232.. přes klasiku sériový port z desky by to nešlo ? Má ten usb / ttl převodník něco navíc co je třeba ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #653
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od TomasOxx Zobrazit příspěvek
    durib:
    V tom oživení přes rs232.. přes klasiku sériový port z desky by to nešlo ? Má ten usb / ttl převodník něco navíc co je třeba ?

    Jde to potřebuješ pouze převodník napětí z +-12V na 0 až 3,3V IO max3232.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #654
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Nepotřebuješ napětí. Zapojuje se pouze TX, RX, GND. Router se napájí z adaptéru. Napájení přes serial se dělá jenom pokud to nejde adaptérem.
    Neměl by být problém provést to samé na nativním RS232, jenom správně nastav ty hodnoty baud, parity atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #655
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    Tak jsem na aukru koupil převodník, za kilo včetně pošty. A podle návodu, router oživil na první pokus. Můžu ho tedy jít zase trápit nějakým pokusným firmwarem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #656
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od durib Zobrazit příspěvek
    Nepotřebuješ napětí. Zapojuje se pouze TX, RX, GND. Router se napájí z adaptéru. Napájení přes serial se dělá jenom pokud to nejde adaptérem.
    Neměl by být problém provést to samé na nativním RS232, jenom správně nastav ty hodnoty baud, parity atd.
    Plácáš nesmysly - routery mají napěťové úrovně 0 až 3,3V na com portu v PC jsou úrovně -12V až +12V ! To není o žádném napájení!

    Takže příště si něco o tom přečti.

    ---------- Doplněno v 19:23 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 19:22 ----------

    Citace Původně odesláno od TomasOxx Zobrazit příspěvek
    Tak jsem na aukru koupil převodník, za kilo včetně pošty. A podle návodu, router oživil na první pokus. Můžu ho tedy jít zase trápit nějakým pokusným firmwarem
    V pohodě, pokud si nepřepíšeš zavaděč (loader) který se normálně nepřepisuje tak si můžeš hrát....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #657
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    omlouvám se, napsal jsem to špatně. debrick tedy pouze Přes USB-TTL a to ještě ten s 3,3V.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #658
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Však jsem psal že je nejlépe koupit hotový převodníček (už nevím v kterém příspěvku) ovšem on chtěl použít com port z PC jak říkám to taky jde ovšem potřebuješ přizpůsobit napěťové úrovně. (Například já používám com port z PC protože mám převodníček s max 3232.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #659
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Máte někdo poslední oficiální firmware TL-WR1043ND_v1_130428?

    Co jsem se ryhle díval (pár měsíců zpět), tak nejsem jediný komu se nejde z venku připojit do admina. Píše "You have no authority to access this router!".
    V rámci lokální sítě problém není, TP-Link o problému ví, ale vůbec je to netrápí
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #660
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od DaveBury Zobrazit příspěvek
    Máte někdo poslední oficiální firmware TL-WR1043ND_v1_130428?

    Co jsem se ryhle díval (pár měsíců zpět), tak nejsem jediný komu se nejde z venku připojit do admina. Píše "You have no authority to access this router!".
    V rámci lokální sítě problém není, TP-Link o problému ví, ale vůbec je to netrápí
    Nemáš někde v nastavení zablokovaný přístup zvenku? Já si doma u původního routeru (je pravda, že to nebyl TP-Link) automaticky odblokoval přístup (defaultně blokovaný) a přeházel porty na jiný (když to někdo chce zkusit, tak musí trefit nejen login a heslo, ale i port).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 44 z 46 PrvníPrvní ... 344243444546 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FTP server na TP-link TL-WR1043ND
    Od d2r2 v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2012, 19:46
  2. Router TP Link WR1043ND
    Od jps7410 v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 18:44
  3. Acer Aspire 5810TG - par otázek na majitele
    Od Handy2 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 11:46
  4. DDR2: Majitelé ASUS MAXIMUS/P5E - fungující DDR II
    Od Decibel-es v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 23:34