reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Dárky pro věrné účastníky Expertiád Světa hardware

24.12.2013, Karel Polívka, aktualita
Dárky pro věrné účastníky Expertiád Světa hardware
Na Štědrý den obdarujeme 20 věrných účastníků Expertiád Světa hardware. Někteří se dokonce zúčastnili všech 111, které jsme dosud realizovali, a přesto ani jednou nevyhráli. Trochu to tedy napravíme a rozdáme 20 různých PC skříní.
Nejprve pár statistických údajů:
  • První Expertiáda na Světu hardware běžela už v roce 2002.
  • Do dnešního dne na Světu hardware proběhlo 111 Expertiád.
  • 6 čtenářů se zúčastnilo všech 111 Expertiád Světa hardware.




Expertiáda je průběhová vědomostní soutěž o hodnotné ceny sestávající z několika otázek, přičemž každá je prezentována v samostatný den. První Expertiády v letech 2002 a 2003 měly různý počet otázek, od září 2003 má Expertiáda vždy 10 otázek. Kromě Expertiád na Světu hardware jsme jich pořádali několik i na Digimanii a TV Freaku. Na Světu hardware proběhly i jiné typy soutěží. Pro toto obdarování ale byla zohledněna pouze účast v Expertiádách Světa hardware.


Co, kdo a jak získá?


Toto obdarování se týká 20 uživatelů (každý získává PC skříň) s následujícími loginy, jež se Expertiád Světa hardware účastnili nejčastěji (bez ohledu na počet získaných bodů; uvádím loginy a nikoli jména kvůli možnosti ověření účasti v jejich profilech a kvůli vazbě na diskuzi, viz níže):

Výše uvedení uživatelé mají od této chvíle možnost vybrat si jednu z 20 volných počítačových skříní (v době publikace článku byly volné všechny) ze seznamu níže tak, že do diskuze u tohoto článku napíšou v novém komentáři její označení (musí být přihlášení pod profilem s odpovídajícím loginem). Daná skříň už nebude od té chvíle pro ostatní k dispozici. Pokud by někdo uvedl více označení, jeho komentář bude neplatný a nebude na něj brán zřetel (tzn. zmíněné skříně budou pro ostatní stále volné).

Tomu, kdo si danou skříň v diskuzi vybere jako první, ji pošlu pomocí přepravní služby DPD na adresu v rámci ČR uvedenou v jeho profilu (před tím mu o tom pošlu e-mailové potvrzení). Jde o námi dříve recenzované produkty, jež zůstaly po otestování v redakci a syslil jsem je pro nějaké soutěže nebo darovací akce. Proto jsou zahrnuty jak typově starší modely, tak i novější, přičemž byly jen pár dní recenzovány a pak znovu zabaleny (2 dokonce nebyly ani recenzovány, takže jsou zcela nepoužité).

Prosím všechny, aby mě ohledně výběru nekontaktovali. Směrodatná bude pouze diskuze pod tímto článkem a to, kdo si v ní co vybere jako první. Proto před a také po odeslání svého komentáře zkontrolujte, zda si Vámi vybranou PC skříň nevybral dříve už někdo jiný (u komentářů se zobrazuje čas uložení s přesností na minuty). Přehlédnutí nebude důvod k uznání reklamace, a proto pozor, aby na Vás nezůstala poslední skříň jen proto, že jste přehlédl dřívější komentář někoho jiného. Pokud někdo jiný než těch 20 uvedených uživatelů napíše do diskuze, že chce některou skříň, bude jeho komentář smazán, aby bylo dobře zřejmé, které skříně jsou stále volné a které už nikoli.


20 PC skříní, jež jsou k dispozici (po 1 kuse)



V době publikace tohoto článku má z naší strany každý z 20 uživatelů stejnou šanci vybrat si jednu z 20 nabídnutých skříní. Bude tak rozhodovat, kdo se o tom dříve dozví a kdo bude s výběrem nejrychlejší, ale faktem zůstává, že každý z 20 zmíněných čtenářů obdrží nějakou z 20 uvedených PC skříní. Nechť začne závod o čas a zároveň děkuji všem za jejich dosavadní přízeň :-).


O historii našich magazínů


Svět hardware vznikl 2. května 1999 původně jako zdroj odborných informací týkajících se všeho, co je možné nazvat hardwarem. Obsahem magazínu bylo občasné zpravodajství, které brzy začaly doplňovat samostatné recenze.



V roce 2001 přibyl server SvetPDA.cz (provoz ukončen koncem roku 2008), v roce 2003 server Digimanie.cz, v roce 2006 servery TVFreak.cz a Relaxuj.cz a letos jsme spustili Svetmobilne.cz, který navazuje na dřívější ce4you.cz.
reklama